Over Cito

Volleybalvereniging Cito is op lokaal, regionaal en zelfs op landelijk niveau actief. Cito biedt ruimte om te volleyballen op elk niveau, van recreanten tot topvolleyballers. De thuiswedstrijden van Heren 1 trekken veel enthousiast publiek. Ook de lokale en regionale media zijn meestal aanwezig.

Volleybalvereniging Cito bestaat sinds 1952. De vereniging groeide in de begindagen snel. Cito heeft haar naam gevestigd in de zestiger jaren. Zowel het eerste heren- als het eerste damesteam speelde langdurig in de eredivisie. In de loop der tijd zijn enkele andere verenigingen in Cito opgegaan. Pelster/Cito Heren 1 komt momenteel uit in de Topdivisie, het op een na hoogste niveau van Nederland. Dames 1 speelt in de eerste klasse.

Volleybalvereniging Cito telt momenteel bijna 170 leden, inclusief een flinke jeugdafdeling. Ook in de jeugd wordt op diverse niveau´s gespeeld. De mini´s spelen het zogenaamde Circulatie Mini Volleybal. De oudere jeugdleden spelen in de jeugdcompetitie op diverse niveaus.

Lijkt het je wat om lid te worden? Hier vind je meer informatie.