Bestuursleden Cito stellen zich voor

Het bestuur van Cito bestaat uit Raymond Meijer, Gert-Jan van Lochem,  John Geerets, Thijs Pietersen en Marleen Spierings (van links naar rechts op de foto). Maak kennis met ons bestuur!

Gert-Jan van Lochem, voorzitter
Diagonaal bij Heren 3 – bestuurslid sinds 2017

Toen ik in 1988 in Zeist kwam studeren en wonen ben ik ook begonnen met volleyballen. Ik heb jarenlang gevolleybald bij de Warande, eerst ZVC (samen met John Geerets), daarna NeVoBo. Een aantal jaar geleden ben ik overgestapt naar Cito. Ik ben getrouwd met een volleybalster, maar onze 2 dochters hebben de volleybalgenen helaas niet geërfd. Als voorzitter hoop ik het goede werk van het bestuur voort te kunnen zetten met een gezellig en gezond Cito.

Raymond Meijer, secretaris
Passer/loper bij Cito H3 – bestuurslid sinds 2017

Mijn naam is Raymond Meijer en ik ben 45 jaar. Ik heb begin jaren ’90 in Noord-Holland Promotieklasse gespeeld en zou gaan meespelen bij een Derde Divisieteam, toen ik bij een van de eerste trainingen geblesseerd raakte aan mijn duim.

In mijn herstelperiode leerde ik op vakantie in Griekenland een leuk Grieks meisje kennen, en voordat we het wisten waren we getrouwd en woonden we samen in Amsterdam. Toen was het voorlopig gedaan met volleybal, zeker ook omdat we een paar later naar Griekenland emigreerden.

In die veertien jaar dat we daar woonden, heb ik alleen af en toe wat recreatief op het strand en in de zaal gespeeld. In 2015 zijn we met onze twee dochters (die in Griekenland al een paar jaar volleybalden) naar Zeist verhuisd, en sindsdien spelen mijn dochters en ik alledrie bij Cito (mijn vrouw helaas niet).

Ik ben passer/loper bij Heren 3 en geniet erg van de goede sfeer en het (bij vlagen…) goede spel van de mix van jonge honden en veteranen bij Heren 3. Begin 2017 heb ik mij aangesloten bij het bestuur en heb ik de taken van de vorige secretaris overgenomen. Cito is een mooie club met een lange historie en ik ben er trots op om een klein stukje te kunnen bijdragen aan het welzijn van Cito!

John Geerets, penningmeester
Niet spelend lid van Cito – bestuurslid sinds 2016 

Ouder van Adinda en Jayanti, die sinds september 2012 spelen bij Cito. Ik zelf ben een stuk eerder samen met een toenmalig Warande dames team als scheidsrechter met dat team naar Cito verhuisd. Uit de administratie blijkt dat echter niet. Mijn inschatting is ongeveer rond 2008.

Sinds oktober 2016 ben ik de penningmeester van Cito en na de eerste gemeenschappelijke bestuursvergadering na mijn verkiezing ook wedstrijdsecretaris. Daarnaast probeer ik de jeugdscheidsrechters een beetje in de gaten te houden en daar waar nodig nog van wat adviezen te voorzien. Ik ben nagenoeg elke thuisdag van Cito als aanspreekpunt/manusje van alles in de zaal aanwezig. Fluit ongeveer om en om dames-1 en heren-3. Ben daarnaast ook (nog) bestuurslid van de Zeister Volleybal Commissie in de rol van secretaris en competitieleider.

Marleen Spierings, leden & jeugd

Herstellende van een knieblessure, volgend seizoen diagonaal bij Dames 1 – bestuurslid sinds 2017

Ik doe daarnaast ook nog het ledensecretariaat en train de Ma1 ondertussen al een aantal jaar met veel plezier! In de jeugd bij VVU gespeeld, daarna gekozen voor de gezelligheid van Cito. Ik heb twee grote passies; reizen en volleyballen. In beiden steek ik graag veel tijd en energie. Als bestuurslid voor de jeugd ga ik de mooie uitdaging aan om onze jeugdlijn te professionaliseren!

Thijs Pietersen, PR & communicatie
Passer/loper bij Pelster/Cito H1 – bestuurslid sinds 2012

Ik ben opgegroeid in het Achterhoekse Eibergen en in 2002 naar Utrecht verhuisd om daar te gaan studeren. In 2005 ben ik bij Cito komen spelen via Dirk Peek, die ik nog kende van Jeugd Oranje. Na drie seizoenen bij Cito heb ik twee jaar bij SSS in Barneveld gespeeld om vervolgens weer terug te komen in Zeist. Inmiddels speel ik alweer voor het elfde seizoen met trots in het groen van Cito. In 2012 ben ik toegetreden tot het bestuur als bestuurslid PR & Communicatie. Ik ben trots op de mooie historie van Cito en ik hoop dat deze club nog lang mag blijven bestaan.