Cito Jongens A1 kampioen!

Na 4 jaar hard werken, is het dan eindelijk zover: afgelopen maandag is Cito JA1 kampioen geworden in de tweede klasse!!! Met een nagenoeg compleet team (alleen Menno was afwezig) mochten we in de vroege avond afreizen naar Baarn. Daar stond de nummer 2, Touché ’86 JA1, ons al op te wachten.

1 set winst was genoeg om het kampioenschap binnen te halen, dus de eerste set werd er hard gewerkt om elk puntje bij elkaar te sprokkelen. Uiteindelijk lukte het om 19-25 op het (elektronische) telbord neer te zetten en het kampioenschap was een feit!! Gezien de ontlading lukte het niet gelijk de concentratie weer op te pakken en de tweede set werd helaas verloren met 25-20.

De derde set was het geluk weer aan onze kant en werd er met vrij behoorlijk spel een 21-25 overwinning neergezet. In de laatste set zat er niet meer in dan 25-18 voor de thuisploeg, waardoor er uiteindelijk een degelijk 2-2 gespeeld is. Dat kon de pret echter niet drukken. Na jaren hard werken is eindelijk het kampioenschap behaald!! Gefeliciteerd jongens en veel succes volgend seizoen in de eerste klasse!