(Groot)ouder-mini training groot succes!

De (groot)ouder-mini training op 7 januari was een groot succes! Op basis van de aanmeldingen verwachtte de organisatie 14 ouders, maar aan het begin van de training bleek dat zelfs een opa en een oma van minileden mee zouden doen. Het werd een heerlijke georganiseerde chaos onder leiding van Paul van der Ven. Gestart werd met een gezamenlijke warming-up: zo’n 45 kinderen, ouders en grootouders renden achter elkaar aan door de hele zaal. Uiteraard werd er ook even aan de volleybaltechnieken gewerkt: bovenhands spelen, onderhands spelen en serveren, het werd allemaal geoefend.

Het leukste onderdeel van het volleybalspelletje mocht natuurlijk niet ontbreken en dus leerden de kinderen (en sommige ouders misschien ook) iets nieuws: smashen! Daarna was het tijd om alle technieken te gaan toepassen in een toernooitje. Sommige teams bestonden uit maar liefst 8 spelers, die uiteraard allemaal tegelijk in het veld stonden. Geen enkel probleem, het gaat tenslotte om het spelplezier. Dat is zeker gelukt: aan het einde van de training werd direct besloten dat we dit in de toekomst gaan herhalen!

De (groot)ouder-mini training werd afgesloten met de introductie van de Miniclub van 20. Armin Eijsackers (sponsorcommissie) stond bij het bord van de Club van 50 en vertelde dat de Miniclub van 20 ook een bord op het centrecourt van Heren 1 krijgt als minimaal 10 ouders of grootouders zich aanmelden als donateur. Dit bord mogen de kinderen helemaal zelf invullen en er een leuk, kleurrijk bord van maken. Meteen na de training stond de teller al op 8 leden! Wie volgt en wordt lid van de Miniclub van 20?