Kleding

Wedstrijdkleding

Het Cito-tenue bestaat uit een groen/zwart shirt en een korte, zwarte broek van het merk Erima. Het tenue ontvang je (gratis) in bruikleen en kun je bestellen bij de kledingcommissie via kleding@cito-zeist.nl . Vergeet niet de maten door te geven! Als je het shirt/broekje van tevoren wilt passen, heeft de kledingcommissie pas-shirts- en broekjes beschikbaar. De outfit van een teamgenoot passen kan natuurlijk ook. Indien een passend shirt (met passend nummer) en/of passende broek op voorraad is, ontvang je deze en anders wordt het tenue voor je besteld. Houd er rekening mee dat er twee keer per jaar nieuwe tenues besteld worden; voor de start van de competitie en halverwege het jaar.

Mocht je besluiten te stoppen bij Cito, lever dan uiterlijk de laatste trainingsdag je tenue in bij de kleding-commissie. De jeugdleden kunnen hun tenue inleveren bij hun trainer/coach.

Cito-vesten

Met je team professioneel ten tonele verschijnen in een écht Cito-vest? Dat kan! Voor € 32,50 bestel je jouw eigen grijs-gemêleerde vest met het Cito-logo op de voorkomt en je naam op de rug.

Bestellen en betalen

De vesten zijn leverbaar in alle maten vanaf maat S. Klik op de volgende links voor een specificatie met betrekking tot maatvoering heren en  maatvoering dames. Hoe bestel je?

Geef per e-mail (kleding@cito-zeist.nl) de volgende gegevens door:

  • Model: dames of heren
  • Maat
  • De naam die je op de rug wilt

De kosten van de vesten zijn voor eigen rekening en bedragen per vest € 32,50. Om deze aantrekkelijke stukprijs aan te kunnen bieden, worden bestellingen zoveel mogelijk gebundeld en één keer per jaar in oktober gedaan. Bestel bij voorkeur met je hele team tegelijk en geef de bestelling uiterlijk eind oktober door!