Kleding

Wedstrijdkleding

Vanaf seizoen 2021-2022 gaat Cito beginnen met een nieuwe kledinglijn (zie hieronder). Met deze introductie gaat Cito ook op een andere manier met de kleding om.

Shirts:
Voor de jeugd wijzigt er niets. Zij krijgen nog steeds shirts in bruikleen. In hun contributie zit daarvoor een bijdrage voor kleding.

Voor senioren gaat er wel iets wijzigen. Senioren gaan zelf hun shirt  kopen. Hiervoor kun je terecht bij Volleybaldirect.nl. Let op: de shirts vallen een maat kleiner dan je gewend bent. De kosten voor een shirt zijn momenteel € 27,95. Als je met enkele teams tegelijk een shirt bestelt, of aansluit op een bestelling die wij voor junioren doen, krijg je op deze prijs 15% korting en betaal je nog maar € 23,76. De korting geldt pas bij een bestelling van 30 shirts of meer. Wil je als persoon of team wachten op een groepsbestelling, stuur dan een mailtje naar kleding@cito-zeist.nl .

Broekjes:
Voor de jeugd wijzigt er niets. Zij krijgen nog steeds broekjes in bruikleen. 

Senioren kunnen deze  voortaan zelf bestellen bij Volleybaldirect.nl tegen de onderstaande tarieven. Als je gebruik wilt maken van de clubkorting van 15% (bij een bestelling > 30 stuks), geef dan svp per team aan welke maten je wilt bestellen en mail je overzicht voor 1 december 2021 naar: kleding@cito-Zeist.nl t.a.v. Judith.
Ook jeugdspelers kunnen op deze manier een extra broekje bestellen.

Afrekening:
Individuele bestellingen moet je zelf betalen bij Volleybaldirect.nl. Bestellingen via Cito worden door de penningmeester gefactureerd en automatisch geïncasseerd.

Cito-vesten

Met je team professioneel ten tonele verschijnen in een écht Cito-vest? Dat kan! Voor € 32,50 bestel je jouw eigen grijs-gemêleerde vest met het Cito-logo op de voorkomt en je naam op de rug.

Bestellen en betalen

De vesten zijn leverbaar in alle maten vanaf maat S. Klik op de volgende links voor een specificatie met betrekking tot maatvoering heren en  maatvoering dames. Hoe bestel je?

Geef per e-mail (kleding@cito-zeist.nl) de volgende gegevens door:

  • Model: dames of heren
  • Maat
  • De naam die je op de rug wilt

De kosten van de vesten zijn voor eigen rekening en bedragen per vest € 32,50. Om deze aantrekkelijke stukprijs aan te kunnen bieden, worden bestellingen zoveel mogelijk gebundeld en één keer per jaar in oktober gedaan. Bestel bij voorkeur met je hele team tegelijk en geef de bestelling uiterlijk eind oktober door!