Lid worden

Over Cito

Wil je graag volleyballen bij een leuke vereniging met teams op (bijna) alle niveaus?

Bij volleybalvereniging Cito Zeist ben je aan het juiste adres! Volleybalvereniging Cito is de grootste volleybalvereniging in Zeist en bestaat al meer dan 65 jaar. Als je belangstelling hebt, kun je vrijblijvend een paar keer meetrainen. De teams van Cito trainen op dinsdagavond en op donderdagavond en spelen hun competitiewedstrijden doorgaans op zaterdag. De trainingen en wedstrijden vinden plaats in sporthal De Koppeling (adres: De Clomp 1918, Zeist).

Senioren

Het eerste damesteam van Cito speelt in de promotieklasse en het hoogste herenteam speelt in de 1e klasse. Ook op andere niveaus is Cito goed vertegenwoordigd. Op de teampagina’s kun je zien op welk niveau de verschillende teams spelen.

Jeugd en mini’s

Cito heeft vijf jeugdteams en een grote mini-afdeling. Kinderen kunnen instromen bij de mini’s vanaf het moment dat ze zes jaar worden. Voor ieder meisje of jongen is wel een leuke groep te vinden. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Er zijn goede trainers die kinderen volleybal kunnen leren!

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar:

Vermeld je naam, telefoonnummer, of je volleybalervaring hebt en op welk niveau je eerder hebt gespeeld. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie van ons!

Je mag 4 keer meetrainen, waarna je moet besluiten om wel of niet lid te worden.

Officieel inschrijven doe je door het invullen van dit formulier:

Aanmeldformulier Cito

Mail het ingevulde formulier naar: leden@cito-zeist.nl 

Of print het uit en stuur het op naar:
Voorzitter Cito
Daltonlaan 1
3706TA Zeist

Afmelden

Als je stopt met volleybal moet dit op tijd worden doorgegeven, anders moet Cito kosten in rekening brengen. Bij tussentijds stoppen kan Cito de contributie voor de resterende looptijd in rekening brengen. De uitschrijving is pas definitief als aan de financiële verplichtingen is voldaan en de wedstrijdkleding is ingeleverd.

  • Jeugd
    • Voor 01-12 als je stopt per 01-01
    • Voor 30-07 als je na de zomer niet meer komt
  • Senioren: voor 30-07