Paul van der Ven vertrekt bij Pelster/Cito

Paul van der Ven verlaat na drie plezierige jaren bij Pelster/Cito de Zeister hoofdmacht. De trainer genoot van de samenwerking met de groep, die graag wilde dat de oefenmeester zijn contract zou verlengen, maar koos toch voor de sportieve uitdaging bij een andere club uit de Topdivisie.

Van der Ven staat de komende drie seizoenen aan het roer bij de mannen van Sliedrecht Sport. “Het was niet gemakkelijk voor me om Cito los te laten. Er staat een leuke groep, die bijna geheel bij elkaar zal blijven komend jaar en bovendien staat er een prettige club om het team heen. Maar ik kies voor de sportieve uitdaging. Sliedrecht staat momenteel dan wel onder Cito in de Topdivisie, maar op termijn heeft de ploeg denk ik meer toekomst. De club is namelijk erg professioneel en heeft de middelen om door te groeien. Dat spreekt me erg aan.”

Sliedrecht Sport bezet momenteel de laatste plaats in de Topdivisie en Van der Ven realiseert zich dat de eerste divisie zomaar het toneel kan worden waarop hij straks in actie komt met zijn nieuwe ploeg. “Dat is dan niet anders, maar Sliedrecht heeft nog een gunstig programma en dus nog alle kans om behoud veilig te stellen. Dat zou het natuurlijk extra leuk maken!”

Uiteraard maakt Paul het lopende seizoen af bij Pelster/Cito H1.

Bron: www.volleybalkrant.nl