Pelster verlengt sponsorcontract H1!

In 2013 promoveerde Cito Heren 1 naar de Topdivisie, het op een na hoogste niveau van Nederland. In de zoektocht naar een hoofdsponsor kwam de Zeister hoofdmacht al snel uit bij Pelster Relatiegeschenken, het familiebedrijf uit Zeist dat al jarenlang aan Cito verbonden is. Sindsdien draagt het eerste herenteam met trots de naam Pelster/Cito. Na de initiële overeenkomst voor twee seizoenen tekende Pelster onlangs bij, waardoor topvolleybal in Zeist de komende tijd gegarandeerd blijft.

Pelster, gevestigd aan de Panweg in Zeist, levert sinds 1954 relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autobranche. Onder andere kentekenplaathouders en sleutelhangers zijn al jaren een gewild product in het assortiment. Door de jaren heen heeft Pelster haar assortiment uitgebreid tot ruim 13.000 producten, waardoor inmiddels klanten uit elke branche kunnen worden voorzien van relatiegeschenken, bedrijfskleding en promotieartikelen die bij hun organisatie passen.

Het familiebedrijf, dat intussen wordt gerund door de vierde generatie, heeft altijd een sterke band gehad met volleybalvereniging Cito. Directeur Willem-Jan Geesink speelde jarenlang in het groen en is inmiddels trainer/coach van Cito Heren 2. Pelster verzorgt al decennialang de sportkleding en bedrukking van Cito en verschillende andere verenigingen in de regio Utrecht. Daarnaast komen de promotieartikelen van Pelster goed van pas bij de thuiswedstrijden van Heren 1. De groene klappers zijn niet meer weg te denken in sporthal De Koppeling.

Sportief gaat het Pelster/Cito in het nieuwe seizoen vooralsnog voor de wind. Het team van trainer/coach Paul van der Ven won vijf van de zes wedstrijden en staat op de derde plaats in de Topdivisie.