Pelster/Cito debuteert in de Topdivisie!

Zaterdag is het zover. Pelster/Cito debuteert in de Topdivisie, het op een na hoogste niveau van Nederland. Na een jarenlang verblijf in de eerste divisie, voegt Pelster/Cito zich nu bij de beste 22 volleybalploegen van Nederland. De tegenstander zaterdag is Next Volley Dordrecht.

De kern van Heren 1 is dezelfde als vorig seizoen. Toch zijn er ook enkele nieuwe gezichten in de Koppeling te bewonderen. Met Paul van der Ven heeft Pelster/Cito een nieuwe, ambitieuze trainer/coach in huis gehaald. Paul heeft zelf tien jaar lang als spelverdeler in de Eredivisie gespeeld en coachte de laatste seizoenen NVC uit Nieuwegein. Ook van NVC komt Luuk van Liere, spelverdeler van positie. Van Spaarnestad kwam Jurjen Hellinga, die als diagonaal zal fungeren.

Heren 1 is zeer dankbaar dat het gelukt is om de promotie naar de Topdivisie organisatorisch en financieel te realiseren. Bij dezen willen wij graag onze sponsoren Biga Groep, Bosman Letters & Reclame, Broekhuis Volvo Zeist, Cambium, Henk Hupkes Piano’s en Vleugels, Measure Works, Slot Letselschade en Tripitch ontzettend bedanken voor hun medewerking om dit avontuur te verwezenlijken. Onze speciale dank gaat uit naar Pelster, onze hoofdsponsor voor de komende twee seizoenen. Wij zullen met trots de naam Pelster/Cito uitdragen.

De Topdivisie brengt enige veranderingen met zich mee. Heren 1 speelt haar thuiswedstrijden dit seizoen om 19.00 uur i.p.v. 15.00 uur. Daarnaast worden de wedstrijden gespeeld op het centre court. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Bas Jongerius. Bas bedankt hiervoor! Hopelijk komt u dit seizoen in groten getale naar onze wedstrijden kijken. Wij zullen in het veld ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te vermaken!

Met sportieve groet,

Pelster/Cito H1