Sponsoring

Cito is een ambitieuze volleybalvereniging uit Zeist die op allerlei niveaus actief is. Het eerste herenteam speelt 2e divisie. Onze doelen liggen in de prestatie, maar evengoed in de breedtesport. Voor elke speler en speelster is er op ieder niveau een leuk volleybalteam. Ook heeft Cito een uitgebreide jeugdafdeling. In de gehele vereniging gaan topsport en recreatief volleyballen uitstekend samen.

Ook op maatschappelijk gebied draagt Cito haar steentje bij. Vooral de jeugdopleiding wint aan belangstelling en daarin willen we graag samen met onze sponsors investeren. In de huidige maatschappij neemt een sportclub een steeds belangrijkere rol in bij de ontwikkeling van de jeugd. Die verantwoordelijkheid gaan we bij Cito zeker niet uit de weg. Zo organiseren we door het jaar heen verschillende clinics voor zowel eigen jeugd als schoolkinderen die kennis willen maken met deze prachtige sport.

Cito is toegankelijk voor sponsors met elk budget. U kunt bijvoorbeeld adverteren in het wedstrijdbulletin, dat tijdens thuiswedstrijden wordt verspreid. Daarnaast is het mogelijk om u als sponsor te verbinden aan één van onze teams.

Sponsoring blijft maatwerk. Neem voor meer informatie of een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf contact met ons op via sponsor@cito-zeist.nl.