Sportspeeltuin

Kom jij spelen in de Cito Sportspeeltuin?

Volleybalspeeltuin wordt Sportspeeltuin

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben heeft er een naamsverandering plaatsgevonden. Om de naam beter te laten aansluiten op de inhoud van het aanbod heeft de NeVoBo besloten om vanaf juli 2022 de naam Volleybalspeeltuin te veranderen in Sportspeeltuin. Zie voor meer informatie ook de website van NeVoBo

We zijn op dit moment dan ook druk bezig om de naamsverandering door te voeren via al onze communicatiekanalen en blijven vooralsnog via onderstaand mailadres bereikbaar.

Wat is de Sportspeeltuin? 
Kinderen kiezen steeds jonger voor een sport. Cito vindt het ook belangrijk dat ieder kind optimaal leert bewegen en wil daarom graag deze jongste groep kinderen al bekend maken met de sport en de vereniging door middel van de sportspeeltuin. De sportspeeltuin is een programma waarbij kinderen tijdens de lessen vooral lekker aan het spelen en bewegen zijn, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Bij dit programma ligt de focus niet direct op het beoefenen van volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die van belang zijn binnen het volleybal, namelijk gooien en springen. Ook wordt er kennisgemaakt met een volleybalomgeving door gebruik van het net en de ballen. Zodra ze ouder worden (vanaf 6 jaar) kunnen ze doorstromen naar Cool Moves Volley (CMV). 


Voor wie is de Sportspeeltuin?
Voor kids tussen 3,5-6 jaar
Waar en wanneer is de Sportspeeltuin? 
Sporthal De Koppeling, Zeist
Tijd: 09:30-10:15

Data voor 2022:

  • 1 oktober 2022 (speciale lustrumactiviteit)
  • 15 oktober 2022
  • 5 november 2022
  • 19 november 2022
  • 10 december 2022

Kosten deelname: 
Een eerste proefles van een nieuwe deelnemer is gratis. Daarna zijn de kosten 5 euro per les, te voldoen per pin (vooraf aan de les).
Aanmelden en meer informatie via volleybalspeeltuin@cito-zeist.nl