Start en aanmelden sportspeeltuin

Het nieuwe volleybalseizoen is weer gestart en daarom gaat de sportspeeltuin ook weer van start! 

Sportspeeltuin
Zoals jullie wellicht gemerkt hebben heeft er een naamsverandering plaatsgevonden. Om de naam beter te laten aansluiten op de inhoud van het aanbod heeft de NeVoBo besloten om vanaf deze zomer de naam Volleybalspeeltuin te veranderen in Sportspeeltuin. Zie voor meer informatie ook de website van NeVoBo

We zijn op dit moment dan ook druk bezig om de naamsverandering door te voeren via al onze communicatiekanalen.

Lustrumactiviteit 1 oktober – The Mini games
Zaterdag 1 oktober as start de Sportspeeltuin weer! We beginnen dit seizoen met een speciale (gratis) Lustrum-editie voor alle kids vanaf 3 jaar oud en zal plaatsvinden van 10u-10.45 (dit is eenmalig ipv de reguliere tijd 9.30u) in Sporthal De Koppeling in Zeist. Naast de leuke sportieve activiteiten zorgen we ook voor een lekkere verrassing. Je kunt je kind aanmelden voor deze activiteit in een reactie op deze e-mail of met een mail naar sportspeeltuincito@gmail.com 

Vanaf 10.30u is de NeVoBo-bus en Bram’s Pannenkoeken aanwezig voor de wat oudere kinderen. Voor deze activiteit dien je je kind apart op te geven via het aanmeldformulier. 

Trek makkelijk zittende, luchtige kleren aan en geef een flesje water mee. Op dit moment is het nog best warm in de sporthal. Ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, buurjongens- en meisjes zijn van harte welkom!

Bijgevoegd de flyer voor de Sportspeeltuin dit seizoen waarin alle data en overige praktische informatie staat vermeld, voel je vrij om de flyers te delen. 

We horen graag altijd van te voren wie aanwezig is zodat ook het juiste aantal begeleiders aanwezig kan zijn.  

Indien er nog vragen zijn of een onverhoopte afmelding op het laatste moment dan kunnen jullie ons bereiken via 06-21248953. 

Wij hebben er weer super veel zin in, hopelijk de kids ook! 

Met sportieve groet,
Michelle, Berthilde, Esmee en Marieke
Sportpeeltuin Cito Zeist 

The Mini Games