Stem op Tijmen Altena!

Liset Schrijvers (bestuur) en Armin Eijsackers (sponsorcommissie) hebben het initiatief genomen om onze penningmeester Tijmen Altena voor te dragen als Penningmeester van het Jaar! Tot en met 2 april is het mogelijk om een stem uit te brengen op Tijmen. De winnende penningmeester verdient € 2.500,- voor de clubkas.

Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. Vooral in deze tijd is de rol van de penningmeester heel belangrijk. Teruglopende sponsorinkomsten, ledendalingen en vermindering van subsidies liggen op het bordje van de penningmeester. De Penningmeester van het Jaar organisatie zet de penningmeesters in het zonnetje en verzorgt inhoudelijke ondersteuning via de regionale miniconferenties over goed penningmeesterschap.

Cito heeft Tijmen voorgedragen als penningmeester van het jaar met de volgende motivatie:

Met zijn 24 jaar is Tijmen een hele jonge penningmeester en die taak vervult hij uitstekend. Hij is niet alleen penningmeester maar ook (onofficieel) voorzitter van volleybalvereniging Cito. De kans om met Heren 1 te promoveren naar de Topdivisie is met beide handen aangegrepen omdat Tijmen dat financieel gezien mogelijk kon maken en kon verantwoorden naar de rest van de vereniging. Ook gaat Tijmen iedere keer weer het gesprek aan met de gemeente om de financiële situatie van Cito te verbeteren: op het gebied van energiekosten, subsidie voor de Topdivisie en over het percentage dat Cito krijgt vanuit de kantine.

Is Tijmen voor jou ook de penningmeester van het jaar? Breng dan je stem uit via deze link: http://www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem/tijmen-altena-volleybalvereniging-cito-zeist/ Nog geen halve minuut werk!