Pelster/Cito – Vocasa in Bodegraven

In mei 2013 kreeg Cito H1 van de Nevobo de kans om te promoveren naar de Topdivisie. Deze kans werd door Cito met beide handen aangegrepen. Wonderwel lukte het om, ondanks het late moment van instromen, 10 van de 11 thuiswedstrijden in te plannen op Cito thuisdagen. Alleen voor de wedstrijd tegen Vocasa kon geen beschikbare zaterdag in sporthal de Koppeling worden gevonden. Vandaar dat Pelster/Cito aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Vocasa in Bodegraven zal spelen.

Cito heeft goed contact met volleybalvereniging VSTS uit Bodegraven. Spelers Luuk van Liere en Bram Korf zijn opgeleid bij deze vereniging en wonen bovendien in Bodegraven. Ook sponsor Cambium is gezeteld in dit dorp. Na een succesvolle clinic bij VSTS in februari ontstond het idee om de wedstrijd tegen Vocasa, waar Pelster/Cito nog een locatie voor zocht, in Bodegraven te spelen.

Aankomende zaterdag is het dan zover en zal Pelster/Cito een historisch uitstapje maken naar sporthal de Sporthoeve. Pelster/Cito H1 hoopt van harte dat de trouwe supporters uit Zeist eenmalig naar Bodegraven willen komen. Hopelijk tot zaterdag!

Pelster/Cito – Vocasa
19.00 uur
Sporthal De Sporthoeve, Vromade 1, Bodegraven
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door hoveniersbedrijf Haselkamp & Rodenburg en door Cambium