Update Cito@Work: vacature PostNL en winactie FC Utrecht.

Cito@Work is een platform waar jij als lid van Cito de mooiste vacatures vindt voor een nieuwe baan of op zoek kunt naar een bijbaan of stage in de regio. Aanmelden is gratis! Iedere dag zal de website gevuld worden met nieuwe vacatures.

Pakket- en postbezorger bij PostNL
Harder dan ooit hebben we ze nodig: pakket- en postbezorgers. Nu een groot deel van de winkels is gesloten worden er meer producten online besteld. En alle kaartjes naar vrienden, familie; die moeten natuurlijk op tijd bezorgd worden!Miljoenen mensen kijken dagelijks uit naar JOUW komst. Hoe vet is dat? En vooral met de aankomende decembermaand zit iedereen op jouw komst te wachten.Want als pakket of postbezorger ben jij degene die ervoor zorgt dat alle brieven, pakketjes en cadeautjes op tijd worden geleverd.Heb jij zin om lekker aan de slag te gaan en ben je flexibel in je tijd? Ook in jouw regio is PostNL op zoek naar extra handjes. Check de link hier: https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/235

Maak kans op toegangskaarten tot de Skybox bij FC Utrecht!
Een unieke kans voor iedereen met een profiel op ons platform: wij verloten toegangsplekken voor in de Skybox bij FC Utrecht. Met deze plekken heb jij de beste plaats in de Galgenwaard te pakken.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Maak een profiel aan via www.jongselect.nl . Heb je al een profiel? Mooi!
– Vul je profiel voor minstens 85 procent. Dat wil zeggen: vul in waar je naar op zoek bent, wat voor studie je doet, in wat voor sectoren jij werk zoekt of in de toekomst werk wilt zoeken, en vertel iets meer over jezelf.
– Uiterlijk 31 maart verzamelen wij alle gevulde profielen-   Uit deze profielen wordt een winnaar gekozen die met een plus 1 naar de Skybox mag.