Volleybalspeeltuin

Cito organiseert een volleybalspeeltuin. Hierin kunnen kinderen van 3-6 jaar kennis maken met volleybal en zich op een leuke manier motorisch ontwikkelen.

Kinderen kiezen steeds jonger voor een sport. Cito vindt het belangrijk dat ieder kind optimaal leert bewegen en wil daarom graag deze jongste groep kinderen al bekend maken met volleybal door middel van de volleybalspeeltuin. De speeltuin biedt ruimte aan de gehele motorische ontwikkeling van het kind, waarbij accenten worden gelegd op activiteiten passend bij de vaardigheden die nodig zijn om volleybal te kunnen gaan spelen zoals balvaardigheid, mikken en springen.

In het seizoen 2020-2021 worden er van oktober – maart op 10 zaterdagen van 9.30u-10.30u lessen aangeboden voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen dan doorstromen in een jeugdteam. De kosten voor 10 lessen zijn, exclusief de proefles op 3 oktober, 50 euro. De lessen vinden plaats in sporthal De Koppeling in Zeist. Voor meer informatie en aanmelden, mail naar: volleybalspeeltuin@cito-zeist.nl

Volleybalspeeltuin Cito